Over de fotografen George & Kenny Fredriks

Wij zijn de fotografen George en Kenny Fredriks. Wij zijn verantwoordelijk voor de inhoud op de website gkf-fotografen.nl. De naam van de website staat voor onze initialen en betekent George en Kenny Fredriks Fotografen. Al sinds onze jeugd zijn we twee enthousiaste fotografen met een passie voor fotografie. Toen we jong waren hebben we voor onze verjaardag gevraagd om een camera. De eerste foto’s die we maakten waren van onze ouders en andere familieleden. Ook gingen we gewapend met onze toestellen de wijk in om beelden te schieten. Bij mooi weer bezochten we het park en vroegen we mensen of we foto’s van ze mochten maken.

Zo is ons avontuur met fotografie begonnen en nu we volwassen zijn heeft enthousiasme plaats gemaakt voor liefde voor foto’s. In de loop der jaren is het maken van foto’s voor ons letterlijk een avontuur geworden. We hebben betere en duurdere camera’s en software aangeschaft om foto’s te kunnen bewerken. Ook hebben we dankzij onze liefde voor fotografie een aantal van de mooiste plekken op aarde kunnen bezoeken. Zo hebben we een aantal jaren geleden een reis naar Zimbabwe gemaakt. Hier hebben we foto’s gemaakt van een van de zeven natuurlijke wereldwonderen, de Victoria Watervallen. Verder zijn we afgereisd naar Las Vegas waar we het interieur van wereldberoemde casino’s op de gevoelige plaat hebben vastgelegd.

Via deze website willen we onze ervaringen delen met iedereen die net als wij van fotografie houdt. Onze website is bedoeld alle fotografen, van hobbyisten met een passie tot doorgewinterde professionals. We kunnen het op deze website dan ook werkelijk over alles hebben dat met het maken van foto’s te maken heeft. Daarbij kun je denken aan de mooiste plekken om beelden te schieten en het gebruik van verschillende camera’s. Maar ook de belichting, de compositie en het perspectief van verschillende foto’s. Verder geven we tips over softwareprogramma’s die je kunt gebruiken om de foto’s die je hebt gemaakt te bewerken.